Giyim Mağazası Açmak için İş Planı

Giyim mağazası sektöründe iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik hazırlanmış; iş planı, fizibilite çalışması ve SWOT analizi hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Giyim Mağazası Açmak için İş Planı
Stok Kodu : 70
1.250,00 TL

Giyim Mağazası İş Planı

Giyim mağazası sektöründe iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik hazırlanmış; iş planı, fizibilite çalışması ve SWOT analizi hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Giyim mağazası / konfeksiyon iş planı, JİT DANIŞMANLIK uzman editörleri tarafından Türkiye pazarına uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Toplamda 20 sayfa bulunan bu içerikte; yeni iş kurmak isteyen girişimcilerin merak ettikleri tüm soruları en ince ayrıntısına kadar yanıtlıyoruz.| Örnek İş Planı Raporumuzu buradan inceleyebilirsiniz.

Açıklama

Genel Bilgiler

Türkiye’de giyim sektörü, giyim mağaza çeşitleri, butik sektörünün hedef kitlesi ve butik sektörünün kitle hedefi hakkında kapsamlı bilgilere yer verilmiştir.

İşyeri Açmak

Yer – hizmet – büyüklük seçimi, giyim mağazası açmak için gerekli koşullar, vergi dairesi süreci & vergi levhası, belediye süreci & dükkan ruhsatı gibi işyeri açma süreçleri detaylandırılmıştır.

Pazarlama

Pazarlama planı, hedef kitleye tanıtma metotları, satış ve pazarlama çalışmalarında temel hedefler konularında stratejik bilgiler sunulmuştur.

Yatırım

Rekabete yönelik önlemler, giyim sektöründe riskler, güçlü yönler, bayilik mi kendi yerel markanız mı konularında uzman görüşleri ve öneriler yer almaktadır.

Finansal Tablolar

Hammadde giderleri, elektrik-yakıt-su giderleri, bakım – onarım, işçilik ve personel giderleri, kira giderleri, genel yönetim, satış-pazarlama, amortisman, yıllık işletme gelirleri, toplam yatırım tutarı, gelir – gider tablosu, tahmini nakit akış tablosu, yatırımın yapılması dönemi finansman tablosu gibi finansal analizler sunulmuştur.

Değerlendirme

Net bugünkü değer, karlılık indeksi, mali iç karlılık oranı, ekonomik ömür, yatırım karlılığı, yatırımın geri dönüş süresi, istihdam katkısı, katma değer katkısı, başabaş noktası, brüt kar, net kar, sosyal katma değer katkısı, fiziki değerler, geri ödeme süresi gibi değerlendirme kriterleri detaylı olarak analiz edilmiştir.

Tanıtım

Giyim Mağazası İş Planı Size Ne Vaat Ediyor?

Girişimciler için önemli olan konu yatırım yaptıklarında minimum ne kadar harcayacakları ve maksimum ne kadar kazanacaklarıdır. Giyim sektörüne yatırım yapmaya karar verdiğinizde hazırladığımız iş planımızda tam da minimum ne kadar harcamanız ve maksimum ne kadar kazanabileceğinizi görme imkanına sahip olacaksınız. Girmek istediğiniz giyim sektörünün Türkiye’deki durumu ve gelecekteki olası durumu hakkında bilgilere ulaşabileceksiniz.

Bunun yanında işletmenizi nerede açmanız gerektiği, hangi resmi evrakların gerekli olduğu ile ilgili bilgileri de bulabileceksiniz. Bonus olarak tahmini nakit akış gelirinize ve sabit masraflarınıza da göz atma fırsatı yakalayabileceksiniz. İlaveten, franchising fırsatları ya da franchising almak mı yoksa kendi markanızı yaratmak mı diye düşünüp kararsız kaldığınızda uzman görüşü bölümümüzde aklınızdaki soruya cevap bulabileceksiniz.

Hazırlamış olduğumuz iş planı yer – hizmet – büyüklük seçiminin yanı sıra, personel seçimi ve satış pazarlama da temel hedeflerinizi bulabileceğiniz bir pazarlama planı özetini de kapsamaktadır. Ayrıca rekabete yönelik alabileceğiniz önlemleri de bulabileceğiniz bir rehber niteliğindedir.

İş planımız, yıllık sabit masraflarınızı, başlangıç yatırım masraflarınızı gösteren, ayrıca ne kadar bir öz sermayeye ihtiyaç duyduğunuzu gösteren fizibilite raporudur. 10 yıl boyunca kazanacağınız tahmini nakit akış tablosunu içerir. Ek olarak işletmenizin başabaş noktasını gösterdiği gibi, yatırımınızın ne kadar sürede geri döneceğini gösteren bir rapor özelliğini taşımaktadır.

İş planımız siz yatırımcılar için eşsiz bir rehber niteliği taşımakta, henüz sektöre girmeden ne kadar kazanabileceğinizi, işletmenizi nasıl yönlendirebileceğinizi görebileceğiniz bir fizibilite raporudur.

Yorum Gönder

Bir danışmanla iletişime geçin

Bu site çerezler kullanmaktadır.